Aaa!

Kidutan itseäni. Kuuntelen Dream Theateria ja katson YouTubesta vähän väliä livevideoita, ja ärsyttää, kun kaksi vuotta sitten en ollut kuullut mitään DT:stä, ja silloinhan he olivat Suomessa. Nyt taas he eivät ole tulossakaan, ainakaan vielä (mutta ehkä sitten ovatkin pian, Eurooppaan ne kait tulee joskus syksymmällä, jos oikein käsitin : 3). Mutta niin. Sellaista. TULKAA SUOMEEN. Pliis. ;_________;


Kidutan itseäni.

SSSssss. Lisäksi vituttaa, kun ei ole rahaa. Ei senttiäkään. Oikeastaan tilillä on, 44 senttiä, mutta pankkikortti on kadonnut + sillä rahalla ei saa mitään. Ja tahdon ihan tosissani Awaken, ja Falling Into Infinityn myös > pitäisi saada ennen Systematic Chaosia, mikä ilmestyy 5.6. <, erityisesti tuon ensimmäisenä mainitun, ko katsselin sieltä pahamaineisesta YouTubesta myös parit misheard lyricsit, missä oli yksi kappale, joka on Awakella. Ja se kuulosti niin ihanalta. ♥ Tosin minun korvissani mikä tahansa, mikä on Dream Theaterin, kuulostaa ihanalta (paitsi suurin osa liveistä, LaBrie vain ei osaa... Scorella on kyllä hyviä). Mutta joo.

Kaksi päivää sitten oli Mike Portnoyn syntymäpäivät. Hän täytti 40 vuotta. 535345.jpg
Håt, eikö? Mutta joo. En voinut ostaa mitään synttäreidensä kunniaksi, joten pari päivää on ollut muovilusikka-angstit ihan lähellä. Mutta kun ei ole muovilusikkaa. 8( Mutta niin. Sellaista.

AAAAAAH: Dream THEater SUOMEEN.

~ 5.6. ♥