Eli siis näin ja tällä tavalla aloitan ensimmäisen kirjoitukseni blogiini. Kuten muissakin päiväkirjoissa, yritän aloittaa tämän sovun sotkematta turhia, mikä tuskin onnistuu, sillä olen huono aloituksissa (paitsi ehkä roolipelien, sillä siitä jopa pidän!) ja muutenkin kirjoittaessani jotain, alan kuitenkin selittää jotain ihan omituista, mistä ei saa kukaan selvää, en varsinkaan minä itse, jonka aivot eivät riitä kyllä melkein mihinkään älylliseen puuhaan.

Mutta joo siis. Tämä päivä ei ollut mitenkään erityisen mahtava tai erikoinen tai tylsä tai kiinnostava tai upea päivä, tai mitään sinne päinkään, tosin ussanopettajani tykkäsi selityksestäni, miksi tulin myöhässä kouluun, ja olen taas unelmoinut Criss Angelista yhdessä kaverini kanssa. Ja välkillähän oli todella hauskaa kun kaksimielisiä juttuja lauoimme. Taas ja vaihteen vuoksi. (Tiedoksenne, Criss Angelin kanssa aion sitten mennä myöhemmin naimisiin, kunhan tulen täysi-ikäiseksi, käyn koulut, muutan Amerikkaan ja ryhdyn näyttelijäksi). Awwwwwww, Crissin haukotus. Sydämmmmmmmiä. Se oli niin suloinen. : D Mietimme muuten kaverini kanssa myös, että joku varmaan luulee meidän puhuvamme välillä joistain eläimistä, kissoista, koirista tai jostain, kun puhumme aina että ai ko se on niin söpö ja suloinen ja ihana ja se haukottelee niin söpösti... Tosin meidän juttuihimme liiittyy paljon noita hieman p3rv0mpiakin asioita, joten se  niistä kissa-koira-lemmikkieläin -ajatuksista. HEIJEE, tänään tulee Idols. Toivotaan, että Ari & Kristian vetää parhaiten, nuo kun ovat tämän ihmisen suosikit. Yllätys, yllätys.

Joo okei. Ei tässä tämän enempää jaksa selitellä. Vähän tekstiähän tuossa on, mutta saa luvan riittää. Tuskinpa vain tänne edes kukaan eksyy. ~heyyyyh.